2020-02-09 1025 浏览
前排見有訂座優惠,就去左尼間食,一去到,個樓面都好清楚gum同你講幾錢,食到幾點,幾點最後order。壞境好舒服,唔會好吵,而且我地一入座,d服務員就會即刻走過嚟同你講自助區系邊,點點餐。而且見到你個蝶開始污漕,就會過嚟收食物方面,的確系好唔錯,特別系牛舌同羊架,的確好有質素,另外我男朋友話佢最中意花之戀,尼間野ge花之戀好處系細細舊,可以一口吞,反正系自助,叫幾多舊都得。而且可以感覺到佢地d身材好新鮮,三文魚甜蝦等等都特別鮮甜。仲有我一定要講個牛鍋,雖然唔大蝶,但真系好好味,牛肉同豆腐都好嫩,令我地忍唔住叫多左幾次。總括嚟講,下次如果再有優惠,我一定會再去食 (●'◡'●)ノ♥
2020-01-29