2017-12-30 383 浏览
本人從未寫過食評,但因為呢間野的差服務及難食而特登開戶口,為免其他食客中招!首先,門口收銀個阿嬸,聲大夾惡無禮貌! 我們叫左2碗車仔麵,是要魚旦的,她大聲無禮貌:「乜魚旦呀?」,(阿嬸,你地餐牌淨係寫魚旦,乜有好多種魚旦?!),我地問佢:「即係點?」,阿嬸說:「辣定唔辣呀!」,我們说:「唔辣」,阿嬸好唔耐煩说:「我唔知你邊碗辣,邊碗唔辣喎!」跟住,我們話要一罐汽水,阿嬸粗聲粗氣:「乜汽水呀?」,我地話比左錢先再去雪櫃自取,阿嬸話「唔得喎!你揀左先!」,我們說「忌廉」,阿嬸無禮貌地說:「你自己去拿!」。我唔知個收銀阿嬸是否老闆娘,不過就算佢係,今時今日仲擺出一副唔憂做的姿態,粗聲粗氣,聲大夾惡無禮貌,真係倒米!再評論呢間店的車仔麵,以往都有食過都0K,但現在的水準只能用「不知所謂」來形容! 一之記之曰: 「咸」! 仲要咸到近乎苦的味道,超恐怖! 一句講曬: 「永無下次」!