2022-06-04
見到哩間小店開左咁耐,啲食評又幾好,就約朋友黎試試。我地叫左個炸魚🐟薯條🍟,魚🐟個外面脆卜卜,入面嫩滑魚🐟肉😋,薯條🍟同出面個啲餐廳好唔同,好好味凍左唔會硬👍。黑松露意粉,一到枱面陣陣黑松露香味,真係不得了未食已經比個香味好吸引到🤤芝麻豆腐沙冰,(見到好多人post 哩杯飲品😏),就試下係咪咁好咁飲先,嘩,黎到杯嘢又高又滿滿,侍應👍好細心落枱時同我講,小心豆腐出水所以比較快溶叫我小心啲🥰🥰會整到件衫,so sweet 👏👏,講反芝麻豆腐沙冰🍧好似芝麻糊味道,好香芝麻味,淡淡豆腐味,但太大杯最後係飲唔晒🤭。下次會再約多幾個朋友一齊黎食👭👫,好明白📢用餐90分鐘,🤭所以我地好乖夠鐘交枱,(如介意用餐90分鐘人士就唔好阻住人地做生意啦!)飲食難做,香港人加油💪💪💪
炸魚薯條,黑松露意粉