2021-04-06
服務真係極度令人失望。一入去填表(我哋四個人),但reception個位好繁忙,又要填4張,所以想拎張表入去坐低填。門口短頭髮半剷青個阿姐話,「唔可以拎入去填,坐低咗就唔會填,唔會拎返出嚟」....我嗰刻真係呆咗一呆,驚我坐低唔填,你可以追我交返。其實我唔介意企喺門口填埋,但阿姐嘅態度真係令人覺得好不被尊重。另外,門口嗰刻真係好多人,又有叫外賣嘅人又有侍應,個阿姐又無安排我企一個好少少嘅位。填表期間,新入嚟嘅叫外賣嘅客人又無人招呼,見我企喺度就向我落單。搞到我好尷尬。其實,容許客人坐低填係咪可以考慮吓呢?甚至你堅持都可以,但態度真係要改善。食物方面,我叫咗鐵板T骨扒,味道唔錯。份量以$168嚟講都合適,有餐湯、餐茶同甜品。但你預咗係嗰啲舊式西餐廳,用梳打粉"乸‘’到鬆哂嗰種牛。同行嘅人叫咗個鐵板牛柳都唔錯。唯一令我有正面印象嘅係杯餐飲好大杯,同個羅宋湯幾好飲。我細個住青山道,好耐無去,今日特登返去幫襯,真係好失望。其他員工態度都好好,但嗰個阿姐呢態度真係破壞哂整個團隊嘅努力。縱使食物ok, 我以後都唔會幫襯。
縱使食物ok, 我以後都唔會幫襯。