2024-04-06 1327 浏览
啱啱去完食中午buffet lunch突然下昼1:30成间餐厅停电,用餐时间由12点食到2:30,中途停电而酒店亦都未能够即时维修到服务。心谂你收我$360但系中途停电系咪应该要俾discount或者比优惠?点知埋单嘅时候,佢竟然比半价我哋,仲要经理好有礼貌唔好意思咗好多次,仲俾返张卡片我话下次俾优惠我哋。我哋已经唔系第一次嚟喇,佢哋嘅食物质素都几好同埋价钱合理啦,咁我哋已经第四次嚟啦都系值得一去嘅地方,因为服务态度都几好啲,工作人员又识做。今时今日香港真系要比心机去改变自己,努力改善服务同质数,因为真系有人睇到同值得友持!希望多一点人友持肯努力去改善既服务的人。.一

• 自助餐