2022-09-03
6:30入座八點交枱 入到去就帶咗一間完全冇裝修嘅黑暗房間 用QR code落單 叫咗一個$768嘅二人餐食物OK份量極少完全食唔飽枱面嗰兩個杯係空嘅,佢又有個類似日本斟水咁嘅掣喺度 問一問佢呢個係咪斟水,佢就黑晒面咁哇呢個唔係水嚟㗎 !我又唔係喺度做我點知?兩個空杯喺度又唔識幫客斟水 叫個女服務員斟水秒黑面7:15就有個職員入嚟問我哋last order 7:27就擺咗張單喺我張枱 3分鐘之後走過來叫我埋單 我問佢我哋唔係8:00交枱咩?佢完全聽唔到走咗去跟住過咗一陣佢又走入黎吹我埋單 我問佢乜我唔係8:00先交枱咩?佢又話要問返出邊 完全冇溝通七國咁亂 期間叫咗四次唔同嘅服務員斟水到第四次先有人幫我斟水全部都話轉頭先跟住冇咗件事埋單差唔多$900 ,呢個價錢絕對唔會再考慮返嚟佢哋嘅服務差到一個點,完全冇服務已經係用QR code落單餐牌都冇張服務態度極度差,全部都係黑口黑面冇笑容其實都唔係平到咁,呢個價錢我絕對唔係預期呢一種服務 絕對不會再回頭
入到去就帶咗一間完全冇裝修嘅黑暗房間
用QR code落單 叫咗一個$768嘅二人餐
食物OK份量極少完全食唔飽
7:15就有個職員入嚟問我哋last order
期間叫咗四次唔同嘅服務員斟水到第四次先有人幫我斟水
全部都話轉頭先跟住冇咗件事
埋單差唔多$900 ,呢個價錢絕對唔會再考慮返嚟
服務態度極度差,全部都係黑口黑面冇笑容