首先,店舖面積太小,太狹窄,完全坐唔落,全部親友要逼住坐,有啲仲要企係度。店舖位置已十分偏僻,要找到的確要花一些時間。主要想講的不是以上,而是男店主態度極之惡劣,成程黑口黑面,說話句句窒住曬。貌似女店主的女人成晚同男店主講悄悄話,極之冇禮貌。本店的食材一般,份量已不多,完全食唔飽,服務態度以及食物質素完全不值此等價錢。另外,又原本說好包場的價錢(不需加一服務費),變成飯後的昂貴加價再加一。如果螢幕前喞你如果考慮緊呢間日本私房菜,懇求大家不要嘗試,此等價錢完全可以在更舒適的地方享用更美味的佳餚,我現在非常的後悔,因此忠告大家不要墮落這個陷阱。呢個係咁多年食日本菜最錯誤喞決定,真係呢一世都冇下次。
呢個係咁多年食日本菜最錯誤喞決定,真係呢一世都冇下次。
2017-07-23
庆祝纪念