2017-05-10 66 浏览
通常小店雞煲啲樓面都態度麻麻地,禮貌欠奉。但呢間一入去樓面已經好好招呼。 呢間除左雞煲外,仲有小菜,而且小菜絕不馬虎,menu 上的價錢並不貴,分分鐘平出面同類型食店2成左右,抵食之選。今次叫左半隻雞,百零蚊,份量都幾多,食完唔會好口干,辣度分咗幾個等級亦可以揀唔辣。不過佢既黃酒雞煲先係最好味,下次可以試試。叫左一碟美國雪花肥牛$88 雖然唔係厚切,但係油脂分佈算平均,有牛味,份量大約有9-10片左右。 聽老闆娘講安格斯牛先係最抵食,呢度賣百幾,第二度賣4xx 。另個鮮黑豚肉都好好味,幾鮮嫩,推介! 另外,叫左一碟腐竹上湯浸時菜,菜好鮮甜,足料,腐竹份量幾多,一啲都唔馬虎,抵食。值得一提既係佢地既野飲,係好好好大杯,係平時既凍飲2-3倍既份量,今次我地兩個人share 一杯。總括來講,呢度份量好足,一分錢一分貨,服務態度良好,用心經營。
通常小店雞煲樓面都態度麻麻地,禮貌欠奉。但呢間一入去樓面已經好好招呼。

美國雪花肥牛

叫左一碟美國雪花肥牛$88

鮮黑豚肉

另個鮮黑豚肉都好好味,幾鮮嫩,推介!
腐竹上湯浸時蔬

BB辣