2020-06-20
以前食過尖沙咀既古琴雅苑,食物質素同服務態度都滿意。 但灣仔哩間服務態度仲衰過酒樓首先,一入到門口好細既空間已經好多人等緊入座,再加上撞正上一批食完既客離座,係門口沙甸魚咁逼左成幾分鐘先無咁多人。第二,門口個小姐安排入坐好混亂。本身book 好左枱既人陸續黎到,門口個小姐就同大家mark 次序陸續入座。突然一批新黎既客話book 左佢就直接比左果枱客入。咁我完全唔知mark number 既意義係邊到第三,個個staff 都好忙,根本無人有時間有心serve 你!無人會主動行埋黎同你落單,我落到單都係因為隔離枱埋緊單 review 緊將單時果一分鐘都無既空隙怱怱忙忙落單。之後叫佢加水,叫完又叫先加到。同先前係尖沙咀staff 會主動serve 你 問你d 野滿唔滿意係完全唔同。第四, 枱與枱之間好近,好逼。酒樓都無佢咁逼。食物質素就唔講了,服務差食野都無胃口。總結:唔知點解尖沙咁同灣仔隔左個海,連d 服務質素都差左咁遠。 我第二次食,由滿意變到唔滿意,對“古琴雅苑”呢個brand 完全失望! 成個消費體驗好似去左“古琴酒樓”咁
第四, 枱與枱之間好近,好逼。酒樓都無佢咁逼。
食物質素就唔講了,服務差食野都無胃口。