2009-07-04 14 浏览
今天本是高高興興的去吃個下午茶,誰知得到不好的對代。一踏進店中,由於生意太好的關係,店內有很多人,終於有位坐。看見有較闊的位時,我朋友建議調位,點知….畀人鬧。之後到叫野食,邊有人知餐牌張張都一樣,我地拎出黎睇下,又畀佢地鬧: 『唔好拎晒出黎先得嫁』。都嬲嬲地咁叫野食啦,明明叫左西多士,又畀多士。有客人都話聽到我地係叫西多,點知又畀d 員工話,『你岩岩係叫多士嫁bo』,真係好勞氣 & 一肚氣。我只係我地一台畀佢地鬧嫁,有客人叫下午茶餐,由於星期六、日及公眾假期係冇既關係。當有人叫錯既時後,又會畀佢地用唔好既態度同佢地講: 『星期六、日及公眾假期係冇嫁,呢度寫明嫁啦,仲叫…』今時今日咁既服務態度真係唔要得,做到好似唔憂做咁。開於中環,人流甚多。但係員工的服務態度真係……..完全不顧及客人的需要,沒有耐心對待每一位客人。真係要佢地好好上一堂Customer Service.>~<各位,去呢間鋪食野個陣記得有心理準備;又或者EQ要高少少。
各位,去呢間鋪食野個陣記得有心理準備;又或者EQ要高少少。