2023-04-21
呢間餐廳服務態度非常差員工對客人冇禮貌 有次朋友碗拉麵到咗 諗住等埋我先食 一位疑似老闆娘嘅人就好惡咁叫我個friend快啲食 唔好掛住玩電話 碗麵冧啦 係大聲到全場客人都聽到 令我哋十分之尷尬坐低食緊嘢嗰陣佢哋傾計好大聲 大聲到我同朋友全程食嘢都聽住晒佢哋傾偈內容 最後快快手食完唔夠15分鐘就走了但係排隊同埋等嘢食就用咗超過45分鐘 如果晚餐繁忙時間想食 要真係好得閒先好買另外本人已光顧此店多次 留意到最近嘅拉麵質素越嚟越差 麵嘅份量少咗, 煮得好淋, 食落去嘅口感似食緊味x即食麵 唔知道係咪轉用咗其他質素較差嘅麵底!湯底亦淡左好多 飲完湯之後好頸渴 真係冇加味精咩?仲有小食和牛仙貝兩塊餅夾住一小塊肉索價$28, 性價比低咗啲總括而言,店家的態度十分趕客 長期唔憂做咁嘅款 而且食物越做越差 難怪會越來越少街坊幫襯啦!