2019-03-01 146 浏览
海底撈人人都知,大陸好多知名既美食店都慢慢進攻香港,姐係逼我地唔返大陸架姐🤣之前為左食海底撈仲會特登返大陸食佢,大陸啲服務已經冇得輸,點知香港呢間仲掂!簡直覺得自己係貴族咁款😂😂打邊爐有啲咁既質素真係會令人愛上🥰湯底total有四格,分別有一格麻辣,兩格清湯同一個蕃茄湯底~👉🏿✨蕃茄火鍋湯底 hkd 66 💸📌佢既麻辣湯底唔會辣到食唔到,入口係好溫和,唔會一黎就辣到啃親個種,而蕃茄湯底就係愈滾味愈出!好清甜!📌服務員係強大到會幫你調好晒啲醬料,有啲for牛同蝦,有啲就for豆腐,勁貼心!而且仲會問你想飲咩,一坐底就有前菜同水果,仲會有圍巾同橡根提供,重點係可以邊食邊排gel甲,熱毛巾抹手呢part又係加晒分😻個日叫左幾款食物都唔錯,好似蝦滑都好彈牙,點醬汁食更顯蝦肉既鮮甜👍🏿仲有個手切牛小排,真係淋到傻了,入口完全俾佢嚇親,差在未入口即溶🤣點左佢既撈面,會有師傅係面前表演拉麵,真係睇到哇哇聲😯面既粗幼剛好,煮6-7分鐘就食得😊佢地既豚肉都好味!仲有個撈派豆花都係必點,放係有味既火鍋格,之後再點店員幫我地調教好既醬汁,微辣既口感真係好過癮🥳📌朋友食到中途dum底我去左gel甲,佢話成個速
👉🏿✨蕃茄火鍋湯底 hkd 66 💸

📌朋友食到中途dum底我去左gel甲,佢話成個速度係好快,整到出黎隻甲都好令好自然~大家都可以去試下🤭食到最尾仲會有糯米滋送,終於明點解每一日都咁多人排了🥰