從來都極少寫食評,今次第二次寫,呢間餐廳其實食物係OK, 但係佢既服務極奇惡劣,一定唔會再有下次。星期日去慶祝朋友生日,3個人order左4樣野,3碟野食晒第4碟未黎,同個waitress講差碟壽司未黎,佢去睇,睇完唔會話你知係漏單定乜,隔左陣再問另一個,又係唔會話你知跟左,突然有個短髮女waitress行埋黎問d野食係咪齊晒,我地話差碟去壽司未黎,又係唔講野行開左,隔左陣碟野終於黎左。最經典既係呢個女waitress係你食完壽司放低筷子後突然行埋黎唔會問下你「食完未/有無野想加/不如幫你收左d碟先」呢d說話,問都唔問收晒我地d筷子同碟,想問聲你唔比我地再加單咩??埋單收錢又係口黑面黑,我地唔洗錢食咩,呢d咩服務態度,香港今日咁既經濟環境,大家出街消費已經少左好多,又唔係元氣價錢,我唔係要5星級服務,但今次換到咁既服務,佢如果執笠我絕對唔會覺得奇怪!!一肚氣!!!