2006-12-19
我同朋友於網上搜尋良久,見呢間食評唔錯,咁就成為我地的晚飯目的地!由於我地沒有訂位,我們晚上6點左右去到踫吓運氣,waitress話8點半交枱,當然no problem啦,至緊要有得食!我地叫咗:吞拿魚腩壽司$160 太貴了!雖然都好食但呢個價錢有好多選擇。三文魚同甜蝦刺身$50@新鮮,好味!燒物:燒帶子串$22,雞肉串$18同三文魚串$18人人都話帶子最得,我就覺得其實都好一般,冇乜驚喜,都鮮甜既。厚燒蟹肉玉子$48都覺得幾有蟹味,但好溜,食完就會飽晒,食唔到其他嘢!可能本人對蛋麻麻地。東洋卷$?友人鍾意鰻魚,所以覺得好食。我就覺得這個卷最好食!配搭得宜。最好係服務,我地食咗1個多鐘,waitress竟然換咗十幾個碟...真係洗死阿姐囉...幾好service,有求必應,服務員又會面帶笑容。氣氛好,waitress講句日文,其他waitress及廚師又會一齊和應,好得意。我覺得啲燈可以tune番光啲,等我睇得冇咁辛苦。如果價錢相宜一點可能會再來。畢竟食的普通但價錢偏高,如果諗住同朋友傾吓計又作別論,因氣氛好。
我地叫咗:
吞拿魚腩壽司$160
太貴了!雖然都好食但呢個價錢有好多選擇。
三文魚同甜蝦刺身$50@
新鮮,好味!