2012-05-03
這一店我一入去就已經服務好差好差,我地坐左成5分鐘以上勁叫waiter都可以無人理我地無人俾menu無人問你飲咩茶, 完完全全唔似一間大集團既食店...所以都係果句更好味服務唔得我都唔會再來...講番d食物係有水準加上價錢真係幾抵...2個人眼闊肚窄叫左4樣野:BB乳豬: 平時食乳豬我一定要沾好多甜醬先食, 這一個基本上都無提供甜醬因為本身每塊乳豬都食到少少甜醬既味道配埋旁邊既生菜中和乳豬本身既油膩拔絲咕嚕肉: 味道都唔錯, 不過你話好特別我又真係食唔出,不過D肉炸得都幾脆, 特別岩岩上枱帶少少熱時食最好味.竹生卷(唔記得一個好美麗既名): 這一個卷真係好多功夫竹生內仲要有D切左絲既菌類真係好考功夫, 味道清清唔錯最後仲要叫左花鵰蟹肉蟹子E麵: 這一個都係令我食左2碗呀...D蟹肉加上蟹子放DE麵到真係好好味, 不過好似成碟都無咩酒味