2023-11-11
11月11日 今日係我太太既生日去左炑八食飯勁失望半年前去過一次感覺食物質素還可以但服務都係唔太好,今次超級差.話說我係10號夜晚自己落到去炑八訂枱訂左11號既晚上七點鍾,我睇到佢有寫低訂枱資料11號當日就帶左個女同太太,7:03分到餐廳。點知去到問同一個服務員(收銀),竟然無我訂枱既資料,佢都無講唔好意思,佢話唔緊要依家仲有位,之後就安全左枱比我地。都算之後坐低睇到兩隻碗汚髒,無言到呢之後點左 大八爪魚 豬肉拼盤 牛小排 牛舌生蠔 同 雜菌.我地比較少食烤肉。咁就問左店員幾個問題,佢地有啲就唔知,知既都答得好唔耐煩,跟住食到一半我念起門口有寫優惠,就走左出去問收銀,佢竟然話叫我去問其他同事,真係咁既餐廳服務質素比大陸都差幾條街。跟住我返到自己位再問一個服務員,佢話幫我問下,跟住就無左回事,真係超級垃圾既服務態度。 念住太太生日可以帶一家人開心咁食返一餐,點知遇到咁差既體驗. 以後都唔會再去
今日係我太太既生日去左炑八食飯勁失望
話說我係10號夜晚自己落到去炑八訂枱
訂左11號既晚上七點鍾,我睇到佢有寫低訂枱資料
11號當日就帶左個女同太太,7:03分到餐廳。
之後坐低睇到兩隻碗汚髒,無言到呢
之後點左 大八爪魚 豬肉拼盤 牛小排 牛舌
生蠔 同 雜菌.
以後都唔會再去