(非会员)
由舊鋪食到新鋪, 身為九龍灣老街坊都真係睇住佢慢慢沒落...新鋪服務態度一向都極差,黑口黑面,十叫九唔認,不過由舊鋪食開覺得食物水準唔錯,而家新鋪就係屋企樓下,唔理服務態度有時想食下粉麵佢都係幾好既選擇.而家...唉唔止d 服務差, 連食物品質都極滑落尋晚先至食完黎, d蝴蝶腩鞋口,無肉味,乾,好似蘇絲黃話齌仲硬過佢條命,離晒譜.豬什無件入到個胃. 如果蒙埋眼試都真係唔知食緊d 咩.一路食一路就淨係覺得乾鞋硬無味. 係得個大腸係keep 住次次食都覺得幾滑.最嚴重既問題係佢極重味精! 次次食完返到屋企都係甘勁飲水, 次次食完果晚都成晚眼光光訓唔到, 後來先知關味精事.你d 野係肉黎,如果係新鮮既就自然有鮮肉既味有咩理由仲要落甘多味精?仲要d 人叫極都唔理,由入門口到收錢都黑口黑面,好似佢次次都免費請我食甘.真係食到火都黎埋.一次半次係甘其實我都可以接受...次次去食都係甘就真係無可能再去.我要乜丸物丸粉麵度度都差唔多,我唔好去搵個服務好既地方?

而家...唉唔止d 服務差, 連食物品質都極滑落