2019-02-28
其實呢間餐廳真係好出名!想試好耐㗎啦!今次終於去咗銅鑼灣新店到試吓啦!———服務服務真係勁好!我買咗自選飲品,不時幫你添飲!成日經過你枱面會睇下你有咩需要!勁好!———變面表演當然仲有好多人都欣賞嘅變面表演!佢都有走咗去幾個唔同位置等多啲客人可以睇到!但始終有少少位置客人睇唔到!都算照顧得幾就到㗎啦!———野食其他嘢咁好咁嘢食方面又點睇呢?其實佢嘅嘢食同味道都好唔錯!牛肉好新鮮!叫咗唔先下真係仲識郁嘅!仲有蔬菜都好新鮮!———湯底再講講佢嘅湯底, 佢加湯都係用湯嚟㗎姐果然係唔錯啵!唔會越食越淡!佢個湯底有四格,大家記得有兩格揀清湯係平啲㗎!仲有仲有佢嘅麻辣湯底係勁好味!辣得來又唔會鹹,又夠濃味!——美甲服務真真真係最正既,佢係有美甲💅🏻服務!係免費架!仲要係美甲師好俾心機幫你整,死皮都剪得好乾淨,有好好嘅服務,仲會係你選擇唔到顏色嘅時候俾你意見添!
———服務
———變面表演
當然仲有好多人都欣賞嘅變面表演!
———野食
其他嘢咁好咁嘢食方面又點睇呢?
———湯底
——美甲服務