2018-06-17 30 浏览
之前喺登龍街食過一次,覺得呢度嘅拉麵好好味,於是又來食多次但先發現原來佢搬咗位,咁見到由於佢搬咗都唔係好遠 ,我哋都照樣去搵!真好見到裏面有空位,外面又冇人排隊!可惜係企左一陣都完全冇人理,主動揮手,隔咗一陣先有個女人比張拉麵紙你剔...但究竟係張枱未OK? 又或者係剔完張紙先入得?佢完全冇出聲!於是我哋好快tick 完就行入去啦!跟住就比個戴眼鏡嘅阿叔,即時趕返我哋出去!話張枱未得,叫我地出返去等!(咁當然係無禮貌啦!)呢位大叔對於其他客人態度都奇差!見有客人用左 D 毫子找數,佢話唔收仲喺度大個客,話係全香港都有好多食肆唔收,唔係淨係佢唔收,唔信叫佢問吓!唔收咪唔收囉!使唔使咁串呀!之後有客想入架BB車,佢已經第一時間用「勁好嘅態度」講BB車唔入得,BB車唔入得,直情好似想趕個客走咁!我同朋友都覺得啲態度仲衰過茶餐廳! 茶餐廳嘅態度有時都好好!今次食咗嗰個玉子豚肉拉麵係好味!豚肉仍然係一貫地厚,肥肉好香,真係好邪惡!餃子就麻麻!但由於服務問題,食完係完全唔想逗留,想盡快離開!同以後都唔會再幫佢呢一間銅鑼灣店!劣評是給服務,不是給味道 味道是 ok 的!
話張枱未得,叫我地出返去等!(咁當然係無禮貌啦!)
之後有客想入架BB車,佢已經第一時間用「勁好嘅態度」
講BB車唔入得,BB車唔入得,直情好似想趕個客走咁!
同以後都唔會再幫佢呢一間銅鑼灣店!
劣評是給服務,不是給味道
味道是 ok 的!
2018-06-16