2019-09-29 398 浏览
嚟开太子拎蛋糕,就search下呢头有咩抵食。原来呢间餐厅用eatigo订位,主餐牌有6折,甜品、饮品同其他餐牌既嘢食就正价。其实佢个泰式打边炉好吸引,但今次用咗优惠订枱,冇理由唔用架嘛🙈🙈🙈 所以先试试主餐牌,冇伏下次就嚟试边炉🤪今次嗌咗一个生菜包、一个马沙文咖喱牛腩饭、一杯泰奶茶同埋一个芒果糯米饭。生菜包啲肉碎好细粒,好易摆上生菜度食,生菜爽口,大大块又冇烂叶,肉碎份量都够,唔太酸,辣度都够,推介~咖喱就冇影到相,但系几香,牛腩够淋,捞饭食好正~泰奶茶就不过不失啦,唔算太甜,但正价$38又唔系抵饮。最后芒果糯米饭啲芒果唔当造偏酸,但糯米饭系热既,咬落去烟烟韧韧,大家可以夏天再去试。备注:𠮶晚个芒果糯米饭等咗好耐,应该漏咗单,但d staff态度好好,又帮我地雪蛋糕,又主动换碟食甜品,等耐啲都冇所谓啦~

咖喱就冇影到相,但系几香,牛腩够淋,捞饭食好正~

泰奶茶就不过不失啦,唔算太甜,但正价$38又唔系抵饮。

2019-09-25
用餐时段