2020-09-21 3364 浏览
星期六去食午市放题, 价钱250左右一个人 (加埋一)佢落单系用电话落,但系唔知点解我搞咗好耐先整到,哈哈🙈面豉汤,一般, 正常发挥鳗鱼!🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰呢个就系我成间店觉得好抵嘅嘢之一,好好味,好香,热热的 🥰推介!鹅肝寿司好腥, 另外𠮶个芝士鳗鱼玉子烧超级好食, 有晒我钟意嘅嘢喺入面 ,好完美 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰推介!💋刺身,正常, 我叫几多 黎几多( 其他店有啲会乱畀你👿👿)正常的牛舌, 不过等好耐👻👻👻 咖哩蟹, 有啲太难整黎食, 唔推介🤖好特别嘅口味🥰🥰🥰 可以一试另外仲食咗个好好食嘅银鳕鱼, 不过因为太好食 ,一上台次次次畀人清晒, 唔记得影相🤭🤭推介!!劲饱😽总括嚟讲价钱服务都几理想💋 同埋冇嘢系伏嘅😛😛另外有一件事值得提嘅就系, 因为今次同妈妈一齐去👩‍🦱, 个冷气开得好大, 然后妈妈讲咗一句好冻 ,咁啱侍应听到,就借咗件披巾畀佢!!😻😻😻😻😻😻 真系估你唔到, 呢个加一收得好值! 🥰🥰🥰🥰
星期六去食午市放题, 价钱250左右一个人 (加埋一)

佢落单系用电话落,但系唔知点解我搞咗好耐先整到,哈哈🙈

面豉汤,一般, 正常发挥

鳗鱼!🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
呢个就系我成间店觉得好抵嘅嘢之一,好好味,好香,热热的 🥰
推介!

推介!

正常的牛舌, 不过等好耐👻👻👻

咖哩蟹, 有啲太难整黎食, 唔推介🤖

好特别嘅口味🥰🥰🥰 可以一试

推介!!

劲饱😽

总括嚟讲价钱服务都几理想💋
同埋冇嘢系伏嘅😛😛

真系估你唔到, 呢个加一收得好值! 🥰🥰🥰🥰
  • 银雪鱼
  • 鳗鱼芝士玉子