2006-05-06
朋友生日,因爲佢想o係tst食日本o野,但係我地又book唔到table,所以我就上黎呢度search...choose左呢間野~1.o個晚間野o係我地到之前打黎問介唔意介意坐房~我就話唔介意。點知去到佢同我講因爲出面有位所以無得坐房,如果要坐就要收minimum charge,但係佢打黎o個陣又無講明。2.因爲我同朋友整左個蛋糕比壽星女,所以帶左去餐廳。。。大家要留意,如果o係佢o個度食自己帶o既蛋糕要收$1003.o個度d人成日行黎行去,但是d人好似唔想理我地o甘~佢地明明見到你舉手,但是又即刻望去第二度好似扮見唔到o甘。。。然後過一陣到佢見你開始不耐煩就同你笑笑口講好快好快然後又走左去。。。所以我地連等茶都等好耐。4.上菜勁慢。。。我地食完d sashimi之後等左好耐先等到d飯呀,麵呀o個d黎。。。等到我地呆‘日西’5.二百幾蚊一碟assorted sashimi,得o個幾舊,真係10隻手指都數得‘日西’~不過d野都ok好食但是只係普普通通。其實黎得呢度都預左貴,但是‘言念’唔到佢服務o甘差都夠膽o甘狼!今次每人大約$160,但是男仔就唔係好夠食,女仔都係叫做‘頂下肚’o甘~*
*因爲o個度有日本人,亦都比較多上班一族,所以可能佢見我地幾個後生仔去有d...............掛?
**推介:‘炒野菜’