餐厅: 太興 (沙田廣場)
资讯:

(非会员)
2007-05-14 24 浏览
我覺得就算d野幾好食都好..if 服務唔好..態度唔好..都冇用!! 因為lee 2次既經驗..我係唔會再去..亦唔會同屋企人去囉!我去過2次..今日係去買外賣only..不過真係激到一肚氣..so真係不吐不快呀! 因為他們的處理不當加上當我透明既斬料師傅..我比3個人打左尖..只因為佢\地係熟客..最後我就找那個服務小姐理論啦!沒有秩序可言..沒有排隊可言..又沒有服務生serve我地..之後佢\只係識講對不起!我卻一直比打我尖0個個阿伯鬧..佢\打人尖仲要大聲夾惡..我都費事理佢\!我咁大個女冇比人鬧過\"衰人\"..仲要係冇理取鬧0個隻!如果佢\地想改善質素..最主要既係改善佢\地既態度,服務水平,排隊,比飛既process同埋待客應有既heart (因我後來知道本來係有人企係度..只係唔知蛇左去邊)
我去過2次..今日係去買外賣only..