2021-12-04
一開始係比佢個湯底吸引,見到佢有椰子雞湯底,就book 位,試試佢😊同屋企兩老去,見佢有lift直達,更加無後顧之憂。去到環境覺得乾淨,坐位寬敞,唯走廊較窄,不過,尚可接受。一坐低,職員見有兩個老人家。即上前問要唔要熱水,印象即時加分👍🏻湯底好正,職員將D雞(應該有半隻),係個鍋入面煎咗先,再落酒燒燒隻雞(職員又細心提醒會有少少火係鍋到,請小心)最後就落三種椰水(椰汁、椰青、椰皇)職員仲問要唔要留低個椰青慢慢食肉😂滾起後,可以飲番碗湯先開始打邊爐,不過滾滾下個湯底好多雞油浮出嚟,職員一早放低咗隔油網同碗(真係好細心)食物方面,我覺得ok ,丸同餃,可以半份(4粒)咁叫👍🏻,菜一份都幾多下,食食吓又叫咗酸梅湯,佢哋又問要凍定熱😂食完後,老人家起身去廁所,職員見到又專登行佢前面帶佢去,細心到呢😍最後埋單,OpenRice 訂座有75折,不過我睇錯價錢,🤦🏻簽卡寫咗差唔多$500 tips ,返到屋企先發覺,後來上網咗check 返,佢只係過咗實價數,真心多謝佢哋。雖然好𤓓,不過真係想講出嚟話比大家知,佢哋真係好好,其實佢就算照過數都得,我又真係簽咗名,雖然肉痛,但係都要比,錯在自己睇錯,最
同屋企兩老去,見佢有lift直達,更加無後顧之憂。
去到環境覺得乾淨,坐位寬敞,唯走廊較窄,不過,尚可接受。
最後埋單,OpenRice 訂座有75折,不過我睇錯價錢,🤦🏻簽卡寫咗差唔多$500 tips ,返到屋企先發覺,後來上網咗check 返,佢只係過咗實價數,真心多謝佢哋。雖然好𤓓,不過真係想講出嚟話比大家知,佢哋真係好好,其實佢就算照過數都得,我又真係簽咗名,雖然肉痛,但係都要比,錯在自己睇錯,最後連$1 tips都無比🙈,真係唔好意思。
就算唔係簽卡事件,我都推介朋友去試吓,服務真係一流👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
會再去食,試其他湯底😋