2011-08-10
阿媽生日就去食餐好D ﹐結果揀左呢到食 Dinner Buffet 意大利主題 ﹐海鮮唔錯 ﹐多選擇不過生蠔就只有美國同紐西蘭揀又有Parma Ham, Salami 同 speck Ham, 幾有特色 沙律 bar 比較普通左D , 同 Cheese section and Bread Section 少選擇最令我失望係個 Pasta Station 因為自助 ﹐係應該幫埋個客炒先算程職因為話晒意大利主題 pasta 都應該有D特色值得一讚係個細細碗既cream burlee ﹐好滑﹐唔太甜 ﹐會令人想食多幾個因為個晚都好快比人拿晒 ﹐可想而知個到有樣野我都覺得既實惠就係只要加 98 蚊 就可以任飲紅酒白酒氣水果汁 以5 星級酒店來講已經好好 ﹐服務更加唔洗講 ﹐有一定既水準所以值得一去
因為話晒意大利主題 pasta 都應該有D特色
因為個晚都好快比人拿晒 ﹐可想而知