2019-07-04 769 浏览
呢间餐厅成日经过想食好耐,今日终于有时间入去试一试 。 落咗order 等咗5mins 同我讲个餐无而换餐再等10mins, 喺有限嘅lunch hour入面简直系一个恶号。中午时间15 个人,得2个人有得食,厨房煮唔切,令服务质素大大下降。食物方面, 猪扒大小适中够软,饭够薄热焗得够入,饭心够热,用炒饭底,干身。有色的洋葱及红萝卜,在颜色配搭上有谂过,菠菜用料鲜,用芝士混在一齐系夹的。汤系冻的tomatoes ,夏天啱饮,但原来系有热汤拣的,佢无同我讲, 面包热的,但饮完半碗汤先到。红萝卜系斜切,色泽会好d而且不会软晒的。热咖啡水准都中上,跟嘅鲜奶系热嘅,有心。餐厅不光猛, 用深蓝色做主色环境 环境阴阴沉沉。整体食物都ok但环境服务真的有待改善。
红萝卜系斜切,色泽会好d而且不会软晒的。
热咖啡水准都中上,跟嘅鲜奶系热嘅,有心。
餐厅不光猛, 用深蓝色做主色环境 环境阴阴沉沉。

整体食物都ok但环境服务真的有待改善。