2018-09-24 252 浏览
好耐無同朋友仔傾下斜摸下杯底,尋日同朋友食飯被推薦黎左呢間。有驚喜,我本身鐘意食辣,推薦麻辣田雞不可錯過,另加清炒土豆c&炸饅頭點佢既汁一流,不防試試佢。第二推薦茄湯魚煲都唔錯,個湯都夠濃茄味有食得到茄膏味之餘又有蕃茄酸甜,個人口味黎講甜酸適中,魚有炸過同冇炸過,我同朋友都覺得有炸過夠入味,飲埋湯簡直滿足。原味焗蜆簡單直接,食落鮮甜,好味過平時豉椒炒。另外都要講下d甜品都唔錯,南瓜🎃餅即煎仲熱辣辣唔算太甜,高力豆沙d豆沙都幾滑冇粒粒感,飲品火龍果汁好抵飲一大杯都係$38仲要唔算甜感覺原汁原味幾好味。不過呢間野越夜越精彩,想試又唔想排隊既朋友,記得唔好咁夜去食,因為朋友經驗係越夜越多人,排隊都需要d時間。但係不得不讚CP值都幾高,我地有飲酒🍻都係每人二百幾,整餐飯大家都食得開心又滿足☺️☺️
2018-09-22