2021-03-17
朋友力推要試吓依度嘅晚市黎到先發現⋯我前一兩個星期都黎過喎😆😆又會咁啱嘅~~餐廳一邊係冰室, 另一邊夜晚就可以食石燒牛✨✨石燒牛有樣嘢好,就係可以選擇唔同類型或者級數嘅肉,豐儉由人😊😊聽店員講,好多人會點封門柳,經常賣晒,咁就梗係要試吓啦!150g 對我來講啱啱好!夠晒大嚿☺️☺️由於係用熱辣辣嘅石板上,可以自己切開嚟燒,燒到自己想要嘅生熟程度,咁就比較彈性👍🏼👍🏼封門柳係牛嘅橫膈膜肌肉,每隻牛只有一條,油花比較少,但係相對肉味較重😋😋女生必食👍🏼👍🏼除咗肉之外,餐廳仲設有自助沙律吧,可以自己拎沙律,餐湯,同埋白飯等等。佢哋個羅宋湯都算幾有誠意,有好多蔬菜,又唔會太咸。鋸扒之餘又可以食下沙律,感覺都健康啲~~ 值得一提嘅係,只要讚好佢哋嘅社交平台,就有一個細細的免費甜品,係幾粒雞蛋仔,同埋一球雪糕,雖然食到好飽,但係有甜品都好滿足。
黎到先發現⋯我前一兩個星期都黎過喎😆😆又會咁啱嘅~~
餐廳一邊係冰室, 另一邊夜晚就可以食石燒牛✨✨
聽店員講,好多人會點封門柳,經常賣晒,咁就梗係要試吓啦!
150g 對我來講啱啱好!
女生必食👍🏼👍🏼