觀塘區好多嘢食Yeah今日比我同同事揾到正嘢😍😍就係午市半自助餐嘅餐廳啦🎊🎊地方勁大坐得好舒服添💯💯佢主菜選擇勁多,出面仲有是日餐湯、自助沙律吧、小食、冷盤區、及甜品區😁全部任食㗎👍👍落咗order就即出去睇吓有咩底先,嘩今日個湯係忌廉蕃茄湯,勁香滑嘅湯配上墨西哥脆片😋😋係絕配呀,嘩!仲有腸仔、炸燒賣、粉果(如多料)、娃娃菜,冷盆有日本墨魚仔、日式凍豆腐沙律(好好味)、水果,甜品有椰汁蛋糕、凍芝麻糊(唔太甜)“正”etc...真係勁多嘢食💯💯主菜😁我食肉瘦就緊係揀炭烤紐西蘭頂級牛扒🥩配黑松露燒汁啦,經炭烤過嘅頂級牛扒鎖住肉汁💦,配上惹味嘅黑松露燒汁,口感相當豐厚😋⭐黑松露燒汁好惹味點牛扒食好juicy "yummy"👍👍朋友係愛炸嘢就緊係揀吉列魚柳🐟配他他醬,作到脆卜卜魚柳配上他他醬,每一啖都好惹味,外脆內裡魚肉好滑肉汁又多又香口,配菜係致愛嘅薯蓉,超級開胃低卡又健康👍🏻觀塘興業街4號The Wave 3樓

觀塘興業街4號The Wave 3樓