2025-06-29
香港比較少有live show 又好氣氛,食物都幾精緻嘅餐廳🥰最近終於黎到十八夢😆朋友話有時仲會有猛男show 睇😍環境真心靚😎我地仲坐係正中間,聽住歌食靚西餐👍🏻餐廳提供左好多唔同嘅set dinner🥳🌸Crab Cocktail Toasts,滿滿嘅鮮味蟹肉😆上面有魚子醬,連埋多士一齊食,好滿足🌸SAUTEED CLAMS,有少少似清酒煮蜆😋多汁又大隻👍🏻🌸Mushroom Soup,勁Creamy 嘅蘑菇湯,好香蘑菇味😋🌸ABALONE RISOTTO,磯燒鮑魚食落鮮味,配上墨汁意大利飯😍勁香,仲要煮得岩岩好🥰🌸BEEF RIB EYE CAP,我地揀左Medium 😋切開勁多肉汁🥳食落肉嫩,仲有香香嘅碳火味🤭🌸Meta Stages Signature Dessert Platter,出黎嘅時候有叻叻嘅煙花😍仲有好多唔同嘅蛋糕,馬卡龍,仲有雪糕🤩