2021-04-14
見到佢係咁賣廣告話任食和牛,我即管試試。喺社交平台有條link book位,唔算難book。一入到去裝修好cyber, 好大間,不過個抽風做得唔算好因為好大陣味。佢總共有A到F嘅任食二小時餐牌,我今次揀咗最平嘅A(平日$298,weekend $348)嚟食再加左$48要佢啲沙律甜品同埋飲品。其實嗰$48都一定要比㗎啦,因為佢個餐牌上面冇得比你單點非酒精類飲品,佢啲甜品果汁同埋沙律都非常之唔吸引,不過佢啲雪條係非常之出色。嗰$48當食雪條,同埋飲coke zero我覺得接受到嘅。跟住一泥就打卡位既肉船,出晒煙咁都幾開心。我哋試咗和牛刺身同埋壽司,可以一試。見到隔離枱有好得意嘅鳥巢生雞蛋,發現最少係B餐先有,我覺得大家可以最少試B餐。泥完第一輪嘅食物之後,激氣嘅時間就嚟喇。我哋落咗單嗌咗幾樣可以燒既牛肉,佢嚟咗一樣之後就冇再嚟過。我嗌左一碟生菜諗住包住啲燒牛肉嚟食,跟住個枱面有25分鐘都係無牛肉燒。我好肚餓所以開始燒啲蔬菜,其實真係好嬲,你任食兩個鐘有差唔多四分一時間係冇得燒牛肉,如果淨係燒蔬菜我使乜比呢個價錢。佢最正嘅係同我講話last order, 我之前嗌嗰啲肉一路都冇泥但係你同我
跟住一泥就打卡位既肉船,出晒煙咁都幾開心。
佢最正嘅係同我講話last order, 我之前嗌嗰啲肉一路都冇泥但係你同我講last order (嗰陣係9:10pm, 10pm關鋪)?!我地好嬲所以行咗去廚房睇吓有冇人切緊牛肉,見到廚房啲人企晒喺度等放工(因為已經last order咗)
最後我摧左3次之後佢9:20pm泥左幾舊牛!其實呢個價錢可以去食牛角,多款式又上得快仲有app落單快靚正,呢度落單要搵侍應慢慢落。忙嘅時候得鬼閒同你落單?講真試完一次真係唔使再泥,如果你繼續孤孤寒寒咁俾人任食,你泥一間一定做得唔耐。或者佢d租真係好平冇所謂,喺佐敦d舊樓,架lift好舊好舊。
如果你問我食牛角buffet定呢間?我一定同你講食牛角,食靚和牛俾$9xx一位唔使食你泥一間服務配合唔到又孤寒既餐廳。其實不如你position 自己喺一間普通日式放題($2XX嗰隻),因為你真係唔值over $300 Li 一個價錢。我希望你會有進步,如果唔係就祝你好運喇。