2023-02-14 194 浏览
一路同朋友都想試呢間,但又怕要等位等好耐,所以一路諗住book位,點知不論上午定下午打電話都冇人聽,響咗一段時間就話線路繁忙,就聽到錄音話download app book位。如是者,過咗成星期都打唔到電話book,就死死氣咁download 佢個app book。到咗當日,我哋book咗2pm,但完全冇人等位,佢連我booking no.都冇睇就比我哋直入😅。為咗唔好咁趕,叫咗100分鐘嘅B餐,點知我同朋友都不約而同覺得啲肉好一般,有啲連A餐肉都不如,其他嘢食都好一般。湯底揀咗藥膳湯都冇咩味,連相都冇影🙈唯一可取之處,就係佢蔬菜🥬款式多,任君選擇,而且揀B/C餐,可以點「紅心蘿蔔」!本來最期待自己唧軟雪糕🍦,仲要呢期做緊哈密瓜🍈味,但味道又一好一般🙈。總括嚟講,除返開食100分鐘lunch,大概$220一位,如果要排隊就真係唔抵,同類型火鍋店,肉類比較好食,雪糕比較多款同好味😋。
湯底揀咗藥膳湯都冇咩味,連相都冇影🙈

紅心蘿蔔

哈密瓜軟雪糕