超級抵食放題buffet❣️推介加錢升級埋凍海鮮拼盤,超值❣️凍海鮮任食,有帶子、蟹腳、鮑魚等等 ,仲有魚子醬!每位三百零蚊,真心性價比超值👍😋位置係sogo後京都廣場,銅鑼灣C出口對面,非常方便,餐廳格局乾淨舒服,仲有卡位!去到職員俾我揀位,非常有禮平日晚飯時間都算多人,如果一大班人嘅話book定位實冇死就算唔加錢升級嘅話都已經有好多嘢食有一系列嘅串燒同泰式野,極力推薦以下泰式燒元貝、香茜三文魚湯、泰式燒生蠔、松葉蟹杯、芝士年糕、炸榴槤仲有天婦羅、湯、沙律、燒物、炸物、炒菜、飯麵、甜品、雪糕雪條、飲品,各式各樣,燒酒啤酒任君選擇!想豪一豪,加百零蚊都已經可以試到新鮮海鮮,整個原罐鐵盒嘅魚子醬海鮮可以任食,仲送咗個蟲草雞燉湯,非常抵食!另外刺身款式好多,擺盤非常之震撼,佢加咗乾冰加水,上菜時就好似仙境中既刺身,刺身每樣嘢都好新鮮,賣相味道一流。甜品飲品,款款都好吸引,仲有一冰櫃係放甜品蛋糕仔,走既時候先發現有豆腐花,下次一定要再試下🤤
超級抵食放題buffet❣️
推介加錢升級埋凍海鮮拼盤,超值❣️
凍海鮮任食,有帶子、蟹腳、鮑魚等等 ,
仲有魚子醬!
每位三百零蚊,真心性價比超值👍😋

位置係sogo後京都廣場,
銅鑼灣C出口對面,非常方便,
餐廳格局乾淨舒服,仲有卡位!

去到職員俾我揀位,非常有禮
平日晚飯時間都算多人,
如果一大班人嘅話book定位實冇死

就算唔加錢升級嘅話
都已經有好多嘢食
有一系列嘅串燒同泰式野,
極力推薦以下

海鮮可以任食,仲送咗個蟲草雞燉湯,非常抵食!

另外刺身款式好多,擺盤非常之震撼,佢加咗乾冰加水,上菜時就好似仙境中既刺身刺身每樣嘢都好新鮮,賣相味道一流。