之前去咗幾次都派哂籌食唔到,今次終於食到啦。一早攞完飛,7:30 返黎等入坐,佢地係一個個時段咁比客人入坐嘅,所以一開始要攞野飲/菜都要排長龍,建議大家用app 落咗火鍋配料、小食先,再出去攞野食就唔使排咁耐隊啦我地一坐低,就叫咗個鍋底先,叫咗個牛大人秘方麻辣鍋,我地無叫到鴛鴦鍋因為要加多$50。我覺得個湯底好香,唔使點醬汁都夠味,但係我地叫咗小辣都覺得好辣,最後要職員幫手加清湯先食到。野飲佢有好多選擇,除咗d台式罐裝嘢飲,仲有好多自家炮製嘅冷泡茶。我地試咗洛神花茶、菊花普洱、白桃烏龍,我就最鍾意白桃烏龍。如果大家想飲酒,可以加$38飲佢個whisky 18+冬瓜茶,味道好特別,幾好飲我地叫咗佢最貴嗰個餐,澳洲極上和牛($248)。個餐包咗4款唔同嘅肉,澳洲和牛M5 牛肩卷、安格斯一口牛、手切封牛柳、安格斯牛小排,我自己最鍾意個和牛,平時出面食嘅澳洲和牛多數都係好難咬,但係呢個真係入口即溶,推介。其他火鍋配料都好快黎到,好多都係細細份,可以試多幾款。好多都係香港好少見到,例如蛋餃、台灣蝦餃、水蓮、豬血糕、鴨血、黑輪。佢仲有好多手打花枝滑、牛肉滑、豬肉滑、章魚珍珠滑。我覺得牛肉滑同章魚滑
之前去咗幾次都派哂籌食唔到,今次終於食到啦。

佢仲有好多手打花枝滑、牛肉滑、豬肉滑、章魚珍珠滑。我覺得牛肉滑同章魚滑係出面幾少見,d肉味好出,章魚滑餐面有章魚肉幾有咬口。

到最後埋單,每人有一杯movenpick 雪糕添