食過Pause it好多次,貪呢度環境坐得舒服(方便帶BB👶🏻),咖啡同食物嘅水準又好穩定🥰原來宜家岀咗lunch set,$108有前菜、主菜及Americano咖啡(可以補差價選擇其他飲品),性價比好高!先讚吓杯咖啡,我揀咗Cappuccino,拉花好靚!由於我新年期間去,竟然有蛇年拉花🐍,好驚喜!奶泡打得綿厚,飲到底都仲見到拉花,咖啡味道香醇,好飲!Starter: Salad / Soup甘筍湯口感creamy,味道濃郁天然。沙律新鮮爽脆,清新開胃。Main :麻辣蜆肉炒意大利粉呢個好推薦,意粉煮得彈牙,麻辣調味啱啱好,夠麻又夠辣,好惹味!蜆肉好新鮮,份量都足。香煎三文魚扒(+$20)三文魚扒煎得外脆內嫩滑,底下嘅薯餅軟綿綿,薯味十足!意大利青瓜都好爽甜!

Starter: Salad / Soup

Main :
麻辣蜆肉炒意大利粉

香煎三文魚扒(+$20)