條街都係一間eat street嚟嘅行遠少少就到港鐵站都算方便 仲要係地舖我好鍾意食日本嘢同埋牛扒呢度呢係主打石燒牛肉嘅就咁就啱曬我啦 仲要有白飯 拖同埋日式沙律 免費添飲添食嘅配搭覺得感覺好自由 醬料方面有鹽黑椒同埋辣椒之外呢仲有一個牛扒汁同埋蒜頭辣醬嘅 有啲人就鍾意連埋啲蒜頭辣醬一齊同牛一齊燒咁 另外有啲人呢可以將啲沙律放埋個石上面燒就好似喺度炒菜咁 幾好玩 真係好熱我面好快就諗啦 為咗防止佢 熟得太快呢我都要好快咁樣切開啲牛 灼一灼就會熟啦啲牛 之後你可以加你心愛嘅調味料有醬汁 跟住一口牛 喺口入面融化 跟住再排一啖白飯 真係人生一大享受午餐 飽肚之選 佢另外都有賣雞鰻魚等等嘅肉類嘅都不妨一試 餐廳唔係太多人鋪面乾淨店員好幫得手服務有禮肉汁亦都非常之上成呀所有食材質素都好好所以我一定會介紹我朋友呢

牛柳

牛柳