2021-03-10
我都幾鍾意Sodam Chicken 啲炸雞~因為佢啲炸漿薄片又均勻,包住哂成件炸雞外皮,脆得黎炸雞仲好juicy多汁。焗雞都係好味既選擇,另一款脆皮口感。。仲有好幾款口味俾我選擇。用落單紙order~我地order左炸雞、焗雞、小食+pizza 🍕 餐,指定時間內任食以上食物😍原來一件雞都幾大份~無骨既~方便哂我同小朋友食。枱上仲已經準備好手套同餐紙巾俾我,覺得都算細心周到🤣🤣🤣我建議雞件要由清淡既口味慢慢食到比較濃既口味~我個人認為咁會食得多啲同可以試清楚每一隻口味🥰檸檬柚子炸雞,小朋友一啖咬落去之後就話講:「酸酸甜甜!」,不停點啲檸檬柚子醬汁,睇佢表現就知佢好鍾意啦~佢一個小朋友食哂一件喎~又真係好開胃既~另一款蜜糖芥末香蔥炸雞都好味。。有小小甜加小小衝擊~有想再食多件既感覺😆黃金鹹蛋黃焗雞幾惹味!但黃金鹹蛋黃味呢~一次就食一、兩件比較好~可以留肚食其他野~小食方面我叫左紫菜薯條同韓式辣拌海蜇啲味道又真係好有韓式前菜既醬汁味喎~仲有柚子醋沙律,柚子醋沙律可以用黎平衡返炸雞既味道~兩者配合得幾好喎~ 餐廳環境裝修簡潔時尚~環境都幾好架~
小食方面我叫左紫菜薯條同韓式辣拌海蜇
啲味道又真係好有韓式前菜既醬汁味喎~
餐廳環境裝修簡潔時尚~環境都幾好架~