黎到尖沙咀揾野食,想食台式野就揾左呢间唔错评分既试下~墙身有推荐食法,可以参考下~呢间系QR Code落单,好方便~麻辣鸭血豆腐,蜂巢豆腐吸晒汤汁精华,鸭血又滑又多汁,口感过瘾!凉拌麻辣牛腱头,粒粒有嚼劲,麻辣味够晒香辣,好有辣劲!卤肉烫青菜,生菜热辣辣,保持咗生菜嘅脆口同鲜,淋上卤肉汁一齐食,有少少偏油,唔太食得惯~三宝牛肉面加卤蛋,嗌左佢地既招牌面!配料有齐牛腱、牛筋和牛肋条,肉质口感偏淋身,红烧汤够入味,三款配材各有特色,最中意系牛腱~店舖推介食法,加牛骨髓入汤,令汤底更加还原台湾地道口味,加完之后汤底会香浓,同有少少辣~手打牛筋丸面,中意食濑尿牛丸一定要试!因为佢啲牛筋丸真系有劲多汁,而且又浓又入味,好有惊喜!一碗有成7粒,食起上黎好满足,又唔怕分比人,而面质呢碗拣左粗面,系比较乌冬更烟韧既口感。溏心蛋,溏心好入味,好推荐加~柠檬冬瓜茶,一般冬瓜茶我都几中意,加左柠檬之后,冇咁甜清新左,仲更加good!
黎到尖沙咀揾野食,想食台式野就揾左呢间唔错评分既试下~
墙身有推荐食法,可以参考下~
呢间系QR Code落单,好方便~
凉拌麻辣牛腱头,粒粒有嚼劲,麻辣味够晒香辣,好有辣劲!
卤肉烫青菜
三宝牛肉面
手打牛筋丸面
溏心蛋
溏心蛋,溏心好入味,好推荐加~
柠檬冬瓜茶
三宝牛肉面