(非会员)
2005-01-13 12 浏览
上星期同朋友慶祝生日, 係Agave 飲完野, 諗住去Balalaika 飲野,但係太多人,最後去左呢到!雖然地點唔易搵,但一入去,發覺原來幾寬敞,位又唔迫. 最鍾意就係佢個露台,雖然我個日去到無晒位,但下次去一定要試試! 有樣野唔明,就係有好幾張台係一張凳都無,唔通要D 客企成晚?!?! @_@去到好開心,因為有我鍾意飲既Lychee Martini 同埋Caparinniah. 試左後者,分量好細,味道不過不失. 但環境幾掂,音樂較大聲,如果想靜都係去露台個邊好d. D tender 都幾nice,仲同我講笑! 個洗手間幾特別,佢係有盞燈係天花,朝落地下,然後有個MEN 或者WOMEN 既字投射落地架! 入面亦幾清潔, 唔錯!