2021-04-30 151 浏览
隔了差不多一個月,再寫了今次食評。其實呢一個月,已經食過好幾次午餐及一次下午茶。Lunch set - 每星期都會轉一次menu。每次menu有五款不同菜式。相對第一次嘅餐湯,經過餐廳用心改良,味道及賣相都有200分的進步。基本上,第一次同餐廳員工講過下之後,已經有改善,而呢個改善係持續地好的。可能仍於opening階段,三個人午餐,送兩份前菜沙律🥗。今次有蝦沙律,蝦很爽,沒有「梅」的感覺。全名已經唔記得,係xxx豬鞍,成塊面咁大。食咗1/4塊先記得要影相。配羽衣甘藍,但已經食晒。哈哈😄飲品一如過往,好。午餐免加一。衞生情况有待改善,因為大門口對住花叢,好多「蚊之」飛下飛下。服務態度及速度一流,員工非常主動詢問客人需要並提供協助及建議。
隔了差不多一個月,再寫了今次食評。
其實呢一個月,已經食過好幾次午餐及一次下午茶。

是日餐湯  -  蕃茄湯

雞肉意粉

豬鞍

飲品一如過往,好。
午餐免加一。
2021-04-30