2018-05-28 108 浏览
銅鑼灣放工勁肚餓😖,想食放題醫肚,即刻諗起「大喜屋」,價錢二百幾蚊一個人,而且有質素任食邊度搵?!😎因為之前食過其他分店,所以都好有信心😉。可能都九點幾關係,所以唔洗等位即刻有得入座😆,一坐低兩本勁厚既點菜紙已經等緊我地🤣,由於勁肚餓,所以一開始叫左少少刺身,同好多熟食!因為係放題關係,所以點既份量我地都係叫2-3件,唔想浪費食物😌!刺身新鮮無腥味,而且擺放都好有心機,又有花配襯!天婦羅即叫即炸,食落唔會油膩,啖啖肉,熱烈推介小蕃薯天婦羅,好香蕃薯味甜甜地😋串燒又係即叫即燒,燒得剛剛好唔會乾哂,又用左鹽調味,食落鹹鹹地,燒秋葵勁好味,食左2轉😋芝麻雞亦香脆美味,不得不介紹炸芋圓,雖然有d濟,但都忍唔住食左2粒,仲有一粒炸榴槤,咬落好得意濃濃既榴槤味,外脆內軟👍🏻!雖然勁飽,但都叫埋個雪糕做終結,時限雪糕(草莓味),滿足既晚餐😆食野其間d侍應好勤力,食完就收碟,唔會成枱碟無位放野食👍🏻👍🏻
刺身新鮮無腥味,而且擺放都好有心機,又有花配襯!
2018-05-28