2023-11-18 125 浏览
系湾仔QRE Plaza 新开左一间叫做「炭兎」既日式料理店辛苦左一日ʕ •ᴥ•ʔ去试下新铺先🤍 估唔到餐厅既食物种类都几多元化😋 有火锅 串烧 寿司 满足晒所有贪食既朋友呀🐷职员推介生蚝🦪 要左个大size $158/pc 试下~ 只需要加少少柠檬汁就食到佢既鲜味~ 食曲超清甜~而且好怕腥既我一啲都无抗拒😋 其实仲有两只酱汁可以试😆 但我地一人叫左只 就只吃鲜味😋🍡🍢串烧亦都好吸引人👀 我地叫左四款串烧🐷紫菜鸡柳卷 海胆酱呢个串烧组合都几特别😗配埋海胆酱就更惹味~ 🐷鸡腿肉钟意啖啖滑鸡肉既人必点😋🐷五花肉好香脆可口🥲🐷牛舌爽脆有咬口😚每款都有汁烧or盐烧拣我地仲叫左寿司十贯😍厨师发办吧🥰 摆盘都好靓.. 食落口 每一旧都好鲜甜 食食下寿司拼盘 见到隔离枱个意粉好吸引😂又加单🍝 有煎蛋垫底🥺 意粉系铁板上边 热辣辣的🥺 食埋就饱了

🍡🍢串烧亦都好吸引人👀 我地叫左四款串烧
🐷紫菜鸡柳卷 海胆酱
呢个串烧组合都几特别😗配埋海胆酱就更惹味~
🐷鸡腿肉
钟意啖啖滑鸡肉既人必点😋