2022-05-12 60 浏览
😍若果無我個呢個識飲識食嘅朋友仔係呢個餐廳嘅熟客❤要搵到呢間隱世餐廳🍴真係唔係咁容易呢🏢 餐廳佢嘅位置喺喺商業大廈嘅高層🏬但係佢個入口係喺一條小巷裡面🕋令尋寶覓食嘅我覺得充滿住神秘感🎆🧸鋪位裡面唔係好大❤但見到佢地將天花板油成藍天白雲☁️感覺還不錯的☺️🐔Chicken Chop Lunch 法式甜酒雞扒配甜酒汁 $78:呢個雞扒煎得啱啱好🉐️加埋個甜汁❤味道超惹味🔥而且煎完鷄扒仲係好嫩滑同多汁👍外皮香脆🔥必吃之選👍😍🍝Today Special 廚師推介 $68:呢個雞肉意粉🍝意粉勁有咬口👍超級驚喜❤擺盤吸引🉐️睇得出佢哋絕對係用心經營🥳午餐仲已經包埋餐湯或沙律✅CP值高👍