2021-07-18 42 浏览
莞荽辣麻味噌拉麵勁大量莞荽呀,成座山咁高,莞荽控必食,食落又啖啖清新嘅感覺 香濃嘅味噌湯底 配啲FRESH 嘅莞荽,可以減底個油膩感,配埋個上拉麵 味道超夾 而且拉麵硬度適中 口感一流另外加了個味玉 流心蛋,水準一流呀! 出面有啲會太熟,呢間嘅蛋個口感係我鍾意嘅! 浸配湯底一齊食 冷暖交替 令人食慾大增增量叉燒麻辣味噌拉麵  有大中小程度揀,亦可走豆芽、蔥、莞荽,湯底揀了小麻小辣,味噌味濃,麻辣程度適中,絕對適合不常吃麻辣的人士,肥豬肉口感鬆軟,份量十足,拉麵爽滑,配合濃湯一起吃,美味可口。店內燈光昏暗,配合鬼面具的裝飾和紅色的燈光,令店內帶有神袐色彩 ,成餐飯都有氣氛! 餐廳亦好貼心咁提供圍裙以防食客整污糟自己件衫,又有凍滾水可以清清口腔嘅油膩感環境乾淨整潔 下次有機會希望可以坐bar檯 望住拉麵大師為食客煮麵應該有另一番風味
莞荽辣麻味噌拉麵
勁大量莞荽呀,成座山咁高,莞荽控必食,食落又啖啖清新嘅感覺
而且拉麵硬度適中 口感一流
浸配湯底一齊食 冷暖交替 令人食慾大增