2013-12-02 1280 浏览
又一团购产品, $2xx的lunch buffet, 看看团购会否影响四五星级酒店buffet的水准先, 去到有水准的酒店,见他们用电脑book枱, 醒目又省时, 有九成日坐, 不过未满座先嚟生蚝, 老公为这些蚝而嚟, 唔算好肥美, 但咁嘅价钱, 食到新鲜的生蚝, 超抵, 如果可以早两日嚟仲布烧蚝食添,最值的赞嘅系, 生蚝不定refill, 绝冇戏场架寿司同刺身, 主要试吓个好唔好食, 饭一般啦, 过得去,刺身有三文鱼同吞拿鱼, 系您要时才即必比您, 份量系standard的, 唔够要行多转啦, 不过必法恰到好处, 令刺身放入口的感觉好细腻 潮式河粉;墨鱼丸好好味, 爽口弹牙, 鱼片新鲜有鱼, 放在旁的配料, 冬菜, 炸蒜粒, 辣油同葱花洒满反, 香味四溢, 好多食客都望住的碗河飘过, 或者大家狮谂食这些来当粿肚吧!眼宽肚皮窄, 食甜品了, 甜唔四小点, 朱古力特别出色, especially有金箔𠮶款前后食了三件, 生果, 见蜜瓜好靓又fresh, 但原来太生了, 好硬亦唔甜, 哈蜜瓜都好味, 清甜....劲like movenpick 雪糕, 有四款口味, 仲要食完其中一款会转味添
生蚝
寿司,刺身
牛柳
潮式河粉
movenpick 雪糕
cheese cake, black forest,stawberry
甜品四小碟
生果

寿司刺身, 主要试吓个

....劲like movenpick 雪糕, 有四款口味, 仲要食完其中一款会转味添, 老公临走用cone要多一球食住走添!

题外话/补充资料: 整体感觉良好, 侍应收嘢速度快, 不过餐茶就漏了, 催了几次, 因为已包加一, 同佢哋讲声就走得架啦!
2013-11-14
用餐优惠