咁啱就黎系 Halloween ,所以门口布置咗啲公仔,好可爱。气氛几好,坐得舒服,好啱同班朋友慢慢吹。主要嗌咗小食, 同朋友一边倾计一边share。鸡泡鱼干,附蟹籽沙律酱。虽然系鱼干,但唔会太干太硬,唔洗点酱都好食。如果会饮酒嘅话做下酒菜,应该会好合适。串烧即叫即烧好香口。烧牛舌心串,好嫩唔会韧。烧鳗鱼,唔系menu入面,系见到佢黑板上面有写所以叫黎试下。 下次黎可以留意下佢黑板上面应该有啲系期间限定嘅item。鸡肉大葱串 烧得啱啱好 啲葱仲系爽口,唔会淋晒。怕太多肉嘅,可以叫串烧车厘茄,佢唔会烧到太干,酸味味refresh下。贪得意嗌咗碟黑松露薯条,估唔到好有惊喜。首先份量好大份,4个人分黎食都好够。我估佢系用气炸新鲜炸起,所以唔会好油。而且除咗盐,仲额外加咗啲胡椒粉调味,剩食薯条都好好食。黑松露酱分开上,唔会搞到啲薯条林晒,不过份量有啲少,点晒都仲有大半薯条剩。美国安格斯肉眼扒,叫咗五成熟,煎得啱啱好又多肉汁。比较特别系上面有炸蒜片,配牛扒一齐食增加口感之余,亦好夹浓郁嘅肉味。配菜用牛油炒过,好香口。
气氛几好,坐得舒服,好啱同班朋友慢慢吹。

主要嗌咗小食, 同朋友一边倾计一边share。
如果会饮酒嘅话做下酒菜,应该会好合适。

串烧即叫即烧好香口。
烧牛舌心串,好嫩唔会韧。

下次黎可以留意下佢黑板上面应该有啲系期间限定嘅item。
鸡肉大葱串 烧得啱啱好 啲葱仲系爽口,唔会淋晒。

贪得意嗌咗碟黑松露薯条,估唔到好有惊喜。
首先份量好大份,4个人分黎食都好够。
我估佢系用气炸新鲜炸起,所以唔会好油。
而且除咗盐,仲额外加咗啲胡椒粉调味,剩食薯条都好好食。

美国安格斯肉眼扒,叫咗五成熟,煎得啱啱好又多肉汁。
配菜用牛油炒过,好香口。