烟三文鱼沙律🥗 💰$128沙律可选择(柚子汁/芝麻酱),我哋拣左柚子汁 酸酸甜甜好开胃~而且整个沙律卖相都好吸睛👀 作为前菜嚟讲 系一个好选择!仲一啲都唔孤寒 有三大块厚肉烟三文鱼😋泰式炸虾饼🦐 💰$88/8pcs好爱好爱这个虾饼( ̀⌄ ́)系呢一餐嘅TOP1👑 新鲜热辣辣 配合面包糠嘅脆香 虾肉嘅调味刚刚好,唔会太咸太浓味。令人不知觉咁一口接一口清光盘🥹 必叫‼️蒜香蟹肉带子意粉🦀 💰$168靓靓店主好细心,提我哋衬热食~ 果然美食系即整好即食就最perfect( ´ ▽ ` )ノ 特别一赞呢个意粉真系好足料 充满蟹肉,系每一条意粉都沾满蟹肉😝 而且好中意有蒜香又辣辣地嘅组合,食到最后都唔会觉得腻或者好饱滞。再有两粒大大粒嘅带子点缀一下,真系好满足🥰MOVENPICK ice-cream🍦 💰$88妈咪的must order🤭就系Movenpick嘅云呢拿味雪糕~ 足足有4大球,仲有Oreo底! 为我哋嘅午餐画上完美句号🫰🏻石榴百香果梳打🧊 💰$68士多啤梨Mojito🧊 💰$78打卡一流嘅特饮💗 两杯饮品卖相都好靓,甜度适中🍸永远对soda类嘅饮品都唔会失望🤓
烟三文鱼沙律🥗 💰$128

泰式炸虾饼🦐 💰$88/8pcs