(非会员)
2005-10-19 4 浏览
話說,上星期六,我同幾個朋友在尖沙咀搵食,個朋友話尖沙咀中心有間野好多人,好似幾好食,一於就去試下喇..一去到就俾佢地赫親,咁多人諗住實有排等喇,冇耐又有幾個人來位..等了數分鏡,後面幾個大漢突然上前對住個知客話:喂,有冇攪錯呀,等咁耐,冇位就出聲啦,至多咪去第二間.個知客被人咁,都仲咁好好笑容,態度又友善話:先生,唔好意思,幫你安排緊,第二張就到你喇.人家都係受人二分四,洗唔洗咁惡呀,難怪佢成面暗瘡啦,哈哈!!等了十分鐘左右就入得去喇,個地方真係幾唔錯,粉飾得都幾好,不過坐位就較窄.佢地班手足做野話頭醒尾,有個性馮的男生態度好親切,又介紹了幾道招牌菜.道道菜都很有水準,而我最鐘意就係那個"乜乜小黃魚",價錢算合理,每人百一二元,我一定會再來的.^_^

^_^