2019-03-31 85 浏览
小編對於喺佐敦食好西冇概念,最簡單而直接就係上openrice睇吓!🧐 一search之下,呢間係排第1位,睇相&comment好似唔錯,加上可以book位嘅關係,一行4人就咁走咗入去喇!🤨一坐低冇幾耐一睇menu都異口同聲想食呢個,咁冇理由唔嗌啦⋯🤪 好多時餐牌上嘅理想與現實都有頗大落差,但呢度就冇咁嘅問題,仲靚仔啲添!😍 儘管當晚9點先入座,大家已經好肚餓,但都係餵飽咗電話先!🤣 份量極大,包內挖空,放入蔬菜&軟殼蟹,軟殼蟹件件都係有肉&外脆內軟,蘸汁食真係一流!😋 咖喱汁小編覺得似葡汁,唔辣之餘幾重椰味,唔會越食越膩!🤤醬汁頗多,足夠沾滿所有麵包,4人食完呢個都大約5成飽,想試埋其他嘅,就搵多啲人一齊食喇!😄