2024-06-29
今日嚟到中環呢間西班牙餐廳真係好受歡迎❤️見到一排座位對住落地玻璃由黃昏開始🌙慢慢望住中環嘅夜景真係好有居高臨下嘅感覺☺️菜式方面用料都不錯🥰特別係甜品都好有造型打卡感📷嚟到約會係個好選擇值得一試🎉⭐️ Slow Cooked Galician Octopus Wasabi Mashed Potato Poprika 🐙八爪魚都係好地道嘅西班牙菜色🌊肉質軟嫩又鮮甜🇪🇸 薯蓉加上Wasabi🥔有刺激感有種Fusion的感覺🌶️⭐️ Spaghetti con Fois Gras Y Creme Truffle 🍝意粉配上松露醬汁香濃而且夠曬Creamy🍄特別一讚鵝肝入口即溶充滿油香好高質🪿⭐️ Spain Calderon Iberico Pork Rice Pot in Lobster Broth 🥘砂鍋飯充滿龍蝦汁嘅鮮味🦞充滿海洋的感覺💙配上黑毛豬柳肉汁特別Juicy🥓整體感覺好豐富⭐️ I Che Tropical Bonbon 🧇窩夫嘅口感鬆軟又帶上麻糬嘅煙韌🍡用上心形既造型特別帶點浪漫💓 加上唔同既鮮果同雪糕甜度岩岩好🍓
I Che Tropical Bonbon
⭐️ I Che Tropical Bonbon 🧇